O nama

Odgovorno poslovanje i pouzdan partner za investicije sa visokim potencijalom povrata

BB Invest Group je investiciona kompanija sa sjedištem u Podgorici, čija su glavna polja djelovanja investicije u turizmu i građevinarstvu.

Prepoznajući potencijal rasta i razvoja Crne Gore u oblastima od značaja za njenu ekonomiju, kompanija BB Invest Group kontinuirano analizira i osluškuje potrebe tržišta sa ciljem stvaranja nove vrijednosti u zajednici u kojoj posluje, pritom stavljajući fokus na kvalitetu i visokom standardu u svakom segmentu poslovanja i djelovanja. Aktivnosti kompanije odnose se na investicije u građevinske projekte, uključujući njihov kompletan razvoj, praćenje i realizaciju. BB Invest Group primenjuje osnovnu metodologiju ulaganja zasnovanu na vrijednosti u industrijama koje stvaraju stabilne, rastuće tokove prihoda i nude priliku za dugoročni rast.

Stavljajući akcenat na uvažavanje ekološke i društvene svijesti kod potencijalnih kupaca i klijenata pri
donošenju odluke o investiciji, BB Invest Group pažljivo bira partnere i tehnologije koji prate implementaciju misije i vizije kompanije, i svih projekata koje kompanija trenutno realizuje i koje će realizovati u budućnosti.

Djelatnosti

Investicije u izgradnju nekretnine

BB Invest Group je kompanija specijalizovana za ulaganja u izgradnju stambeno-poslovnih objekata. Na realizaciji projekata radi tim stručnjaka sa velikim iskustvom u ovoj industriji i posvećeni su pomaganju klijentima da naprave pametna ulaganja koja donose dugoročne povrate. Sa svojim resursima i stručnošću, bilo da se radi o izgradnji poslovnih, hotelskih ili stambenih objekata BB Invest Group stvara novu vrijednost na tržištu nekretnina Crne Gore. BB Invest Group je idealan partner za one koji žele pametno uložiti u nekretnine.

Investicije u turizam i ugostiteljstvo

Kompanija BB Invest Group je posvećena razvoju crnogorskog turističkog sektora izgradnjom jedinstvenih i atraktivnih turističkih kompleksa u zemlji. Ulažući u unapređenje i upotpunjavanje turističke ponude Crne Gore, BB Invest Group nastoji da turisti i lokalno stanovništvo dožive najbolje od onoga što ova zemlja nudi. Istovremeno, ulaganjem u razvoj turističke industrije, BB Invest Group se nada da će doprijeniti otvaranju više radnih mjesta i ekonomskih prilika za lokalno stanovništvo.

Investicije u obnovljive izvore energije

Prepoznavajući da Crna Gora raspolaže sa značajnim potencijalima obnovljivih izvora energija, BB Invest Group aktivno traži i ulaže u lokacije koje mogu doprijeniti boljoj i održivoj budućnosti, kao i poboljšanju kvaliteta života i očuvanju životne sredine. Uvjereni da ova ulaganja mogu pomoći u smanjenju uticaja tradicionalnih izvora energije na životnu sredinu i stvaranju zdravije i čistije životne sredine za generacije koje dolaze.

Ključne vrijednosti

Kvalitet

Kvalitet je osnov poslovanja BB Invest Group-a, uz nastojanje da se osigura da zaposleni i projekti ispunjavaju najviše standarde. Posvećenost kompanije BB Invest Group kvalitetu ogleda se u svakom koraku, od planiranja i razvoja projekta do isporuke i podrške nakon završetka projekta. BB Invest Group isporučuje kvalitetne rezultate koji nadmašuju očekivanja i osiguravaju zadovoljstvo kupaca i klijenata. Fokusirajući se na kvalitet, osigurava se dugoročnost i isplativost projekata.

Povjerenje

Povjerenje je kamen temeljac svakog uspješnog poslovnog odnosa, zato BB Invest Group pažljivo bira partnere koji dijele njihove vrijednosti i posvećenost. Cilj je stvoriti okruženje u kojem se klijenti osjećaju podržano i osnaženo, znajući da su njihova ulaganja u sigurnim rukama. Izgradnjom međusobnog povjerenja u stvaraju se dugoročni odnosi sa klijentima i kupcima.

Stručnost

BB Invest Group vjeruje da je jedini način za napredak i uspjeh kroz stalno usavršavanje i unapređivanje znanja. Znanje i iskustvo stiče se kroz kontinuirano učenje, istraživanje i inovacije. Imajući to na umu, BB Invest Group kombinuje iskustvo i znanje starijih generacija sa novim modernim tehnologijama i nudi inovativna rješenja i projekte.

Adresa kancelarije

Podgorica, Bulevar Revolucije 7